:

Hvordan var vejret på en bestemt dato?

Índice:

 1. Hvordan var vejret på en bestemt dato?
 2. Hvor optræder vejret?
 3. Hvor blæser det mindst i Danmark?
 4. Hvor meget har det regnet i januar 2023?
 5. Hvordan bliver sommeren 2023?
 6. Er 8 m s meget?
 7. Hvilke byer i Danmark regner det mest?
 8. Hvordan bliver vinter 2023?
 9. Hvor er der over 25 grader i januar?
 10. Hvornår bliver det varmt 2023?
 11. Hvordan føles 10 m s?
 12. Er vindstød på 10 m s meget?
 13. Hvor er vejret bedst i Danmark?
 14. Hvor regner det mindst i Danmark?
 15. Hvor varm bliver sommeren 2023?

Hvordan var vejret på en bestemt dato?

Er du nysgerrig for at finde vejret mange, mange år tilbage, kan du bruge det arkiv, som det amerikanske National Centers for Environmental Information (NCEI) har tilgængeligt. Du kan blandt andet gå tilbage og se vejret i Danmark under 1. Verdenskrig eller vælge bestemte dage.

Hvor optræder vejret?

Af de nederste 3 lag i atmosfæren hedder det underste troposfæren. Oven på dette ligger stratosfæren og derover mesosfæren. Skillefladen mellem troposfæren og stratosfæren kaldes tropopausen. Som sagt heder det nederste lag troposfæren eller vejrlaget, idet det er i dette lag, at alt vejr udvikles og optræder.

Hvor blæser det mindst i Danmark?

Vinden kommer jo typisk fra vest i Danmark, og derfor blæser det mindst på Djursland, Østjylland og i Nordsjælland, hvor den gennemsnitlige vind allerede har passeret en del land, siger han. Øverst på vind-listen ligger udover Halsnæs dog også to kommuner på Amager, Dragør og Tårnby.

Hvor meget har det regnet i januar 2023?

Det blev blot til få dage uden nedbør, og med 124,5 mm i regnmåleren blev januar 2023 til den vådeste januar nogensinde målt. Den tidligere rekord fra 20 mm blev slået, få timer inden januar blev til februar.

Hvordan bliver sommeren 2023?

I juli måned i Danmark kan man opleve temperaturer så lave som 15°C grader og så høje som 20°C grader. Det er det perfekte sight-seeingsvejr for Danmark, da det hverken er for varmt eller for koldt.

Er 8 m s meget?

Vindstyrke 8 Hård kuling. Det blæser 17-20 meter i sekundet. Kviste og grene brækkes af træerne, og det er besværligt at gå mod vinden. Bølgerne er høje og lange, og bølgekammen brydes til skumsprøjt.

Hvilke byer i Danmark regner det mest?

Herning kommune er med 978 mm om året Danmarks mest nedbørrige kommune. Herning ligger dels i Midtjylland, hvor der i sommerhalvåret dannes flest byger - og så ligger Herning så langt mod vest, at fronter med regn fra vest også giver den vestlige halvdel af Jylland det meste af den udbredte dagsregn.

Hvordan bliver vinter 2023?

Men hvordan bliver vinteren? Ifølge DMI's nyeste måneds- og sæsonprognoser er der tendenser til, at der kommer omskifteligt vejr i januar og februar 2023. Det ligner en gennemsnitlig vinter, hvor der både vil være perioder med koldt vejr og perioder med mildere og mere omskifteligt vejr.

Hvor er der over 25 grader i januar?

Hvis du vil være sikker på at blive varmet godt igennem med temperaturer over 25 grader, anbefaler vi et af vores mere eksotiske rejsemål som for eksempel Thailand eller Bali. Foretrækker du i stedet et klima, der minder om en normal dansk sommer, er De Kanariske Øer eller Madeira snarere noget for dig.

Hvornår bliver det varmt 2023?

Udsendt 15. marts 2023 – gældende for maj og juni 2023. I april forventes højtryk over Nordeuropa i perioder at sende tør og kølig luft ned over Danmark fra nordøst og øst. Det burde give pæn plads til solen og en forhøjet risiko for nattefrost.

Hvordan føles 10 m s?

Vindstyrke 10 Det blæser 25-28 meter i sekundet. Træer rives op med rode, og der kommer store skader på husene. Bølgerne er meget høje, havets overflade er næsten helt hvid. Der er så meget skumsprøjt, at det kan være at se noget for skum.

Er vindstød på 10 m s meget?

Beaufortskalaen

Vindstyrkem/sBetegnelse
1128,5-32,6Stærk storm
1024,5-28,4Storm
920,8-24,4Stormende kuling
817,2-20,7Hård kuling

Hvor er vejret bedst i Danmark?

Øerne bader i solskin Bornholm er, skarpt efterfulgt af Læsø og Samsø, den mest solbeskinnede kommune med 1084,38 solskinstimer mellem maj og august. I den anden ende af skalaen ligger Ikast-Brande, hvor solen skinner 260 timer mindre end på Bornholm, hvilket svarer til 10,8 dage.

Hvor regner det mindst i Danmark?

Den gennemsnitlige årlige nedbør i Danmark har i perioden været på 746 mm (759 mm; og 782 mm (). Gennemsnitlig regner det mest i Midtjylland og mindst i Kattegat regionen.

Hvor varm bliver sommeren 2023?

I juli måned i Danmark kan man opleve temperaturer så lave som 15°C grader og så høje som 20°C grader. Det er det perfekte sight-seeingsvejr for Danmark, da det hverken er for varmt eller for koldt. Du kan forvente omkring tre-otte regnvejrsdage i Danmark i løbet af juli måned.