:

Hvad koster egeplanker?

Índice:

 1. Hvad koster egeplanker?
 2. Hvor kan man købe planker til bord?
 3. Hvor meget koster det at lave et bord?
 4. Hvad koster et plankegulv?
 5. Hvilket træ er bedst til plankebord?
 6. Kan man selv lave et plankebord?
 7. Hvad er den billigste bordplade?
 8. Hvad koster 100 kvm gulv?
 9. Kan man selv lægge plankegulv?
 10. Hvilken træsort holder bedst udendørs?
 11. Hvilken træsort er bedst til plankebord?
 12. Hvad koster det at lave et plankebord?
 13. Hvilken bordplade er nemmest at holde?
 14. Hvilken bordplade er mest holdbar?
 15. Hvilken gulvtype er billigst?

Hvad koster egeplanker?

Egetræsplanker

TykkelseBredde inkl. bomkantPris pr. meter
Bredde inkl. bomkant 35 cm. Pris pr. meter 420 kr.
5 cm.50 cm.850 kr.
5 cm.60 cm.990 kr.
7,5 cm.75+ cm.2075 kr.

Hvor kan man købe planker til bord?

Her kan du benytte dig af BAUHAUS savværk. Her har vi brugt eg, men du kan også bruge kalmarbrædder eller andre lignende planker. Du kan se hele vores udvalg af planker lige her. Bordben.

Hvor meget koster det at lave et bord?

Fordelen ved at vælge et egetræsbord er også at træet er hårdere end fyr, hvilket gør der ikke så nemt kommer mærker i. ... Priser på plankeborde.

Størrelse på bordTræsortPris
240 x 95 cmMørk Eg7.999 kr.
295 x 95 cmMørk Eg9.999 kr.
2 cmMørk Eg6.999 kr.
Tillægsplade 50 cmMørk Eg2.499 kr.

Hvad koster et plankegulv?

Der findes flere typer af trægulve, hvorfor prisen varierer. Tænkes der på et klassisk plankegulv, så vil prisen på denne type af trægulv være kroner pr. m2. Er vi i en dyrere ende, så vil et sildebensparket koste omkring 1250 pr.

Hvilket træ er bedst til plankebord?

Douglasplanker: Douglasgran er en oplagt træsort til fremstilling af bordplanker. Da douglasgrantræer bliver mellem meter høje, er trætypen ideel til at skabe brede planker som lange. Det er naturligvis en fordel til planker til plankebord.

Kan man selv lave et plankebord?

Et solidt plankebord er et godt samlingspunkt både ude og inde, og du kan sagtens bygge et hjemmelavet plankebord. Et flot plankebord til stuen eller terrassen, kræver først og fremmest gode planker, der er klar til arbejde med. Eg er et stærkt og modstandsdygtigt materiale og derfor et godt valg til et plankebord.

Hvad er den billigste bordplade?

Hvis man vil have det billigste materiale, så skal man vælge en laminatbordplade. Laminat findes både som almindeligt laminat og kompaktlaminat. Begge typer ligger i den billigste ende af skalaen, når det kommer til materialer.

Hvad koster 100 kvm gulv?

Prisen på gulvlægning ligger på omkring 200 DKK til 900 DKK per. m2. Dertil er ca. timeprisen for en gulvlægger 3-600 DKK i timen.

Kan man selv lægge plankegulv?

Massive plankegulve skal lægges med en afstand på 10-15 mm til væg eller rør. Første bræt lægges med notsiden mod væg. Husk at fjerne afstandsklodserne igen, når hele gulvet er lagt. Gulvplankerne skal slås sammen og må aldrig limes på langsiderne.

Hvilken træsort holder bedst udendørs?

Skovfyr og rødgran er de dominerende træarter på det danske marked. Hvis træet ikke skal i kontakt med jord, kan fyr, gran og de mere holdbare træarter som fx lærk, thuja og Western Red cedar (thuja fra Nordamerika) bruges i stedet for trykimprægneret træ.

Hvilken træsort er bedst til plankebord?

I princippet kan du bruge alle træsorter til at lave et DIY plankebord. Træet skal have en vis tykkelse, så du får lavet et solidt bord. Plankerne kan både være lyse og mørke, det afgør du selv. Du kan for eksempel vælge træsorter som: fyr, ask, bøg eller valnød.

Hvad koster det at lave et plankebord?

Et plankebord koster mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. Prisen afhænger af hvor langt og hvor bredt bordet er. Derudover er prisen også afhængig af hvilken typer planker man vælger, og hvordan de er behandlet.

Hvilken bordplade er nemmest at holde?

Nogle af de nemmeste bordplader at rengøre og vedligeholde er laminatbordplader, og træbordplader er den type bordplade, der kræver mest vedligeholdelse. En laminatbordplade skal bare rengøres med vand og sæbe. En træbordplade skal med jævne mellemrum behandles med olie for at beholde den flotte glød.

Hvilken bordplade er mest holdbar?

En granitbordplade er det bedste valg, hvis du vil have en bordplade, der er hårdfør og let at vedligeholde. Skifer er stort set lige så godt som granit, dog er det ikke så modstandsdygtigt over for syreholdige madvarer.

Hvilken gulvtype er billigst?

Laminatgulv eller linoleumsgulv Hvis du leder efter en billig løsning til et kontor, soveværelse eller i stuen, så kan et laminat- eller linoleumsgulv være en god investering. Denne type gulv er nemt at lægge og koster mindre end de fleste andre gulvtyper.