:

Kan man lave en gratis Kahoot?

Índice:

 1. Kan man lave en gratis Kahoot?
 2. Hvordan spiller man en Kahoot?
 3. Hvordan laver man en quiz på Kahoot?
 4. Hvad kan man bruge i stedet for Kahoot?
 5. Hvad koster det at lave en Kahoot?
 6. Hvor mange spørgsmål kan der være i Kahoot?
 7. Hvordan laver man en god quiz?
 8. Hvordan får man en dansk Kahoot?
 9. Hvad betyder ordet Kahoot?
 10. Kan man sætte billeder ind i en Kahoot?
 11. Kan man lave Kahoot uden storskærm?

Kan man lave en gratis Kahoot?

For hver runde vil der kunne ses det antal point der er scoret, og hvordan deltagerne rangeres i forhold til hinanden. Kahoot! er gratis, men nogle funktioner kræver betaling. Hvis du vil lære at bruge Kahoot!, og vide meget mere om hvad det kan bruges til, så læs med videre. Cached

Hvordan spiller man en Kahoot?

Hvordan spiller man Kahoot? Når man har oprettet en Kahoot quiz eller har valgt en fra ligger klar som andre har lavet, så starter man quizzen fra smartboardet. Herefter logger deltagerne ind på kahoot.it på deres mobil, tablet eller computer og benytter sig af den kode, der vises på smartboardet. Cached

Hvordan laver man en quiz på Kahoot?

Når først du er logget ind kan du oprette en quiz ved at klikke på det lilla ikon med teksten “New K!” i højre hjørne. Herefter er der mulighed for at vælge flere forskellige elementer. Vi vælger i dette tilfælde quiz. Nu kommer en række felter frem, der skal udfyldes før quizzen kan oprettes.

Hvad kan man bruge i stedet for Kahoot?

Din guide til at vælge lignende alternativer til Kahoot!

 • Problemer med Kahoot.
 • AhaSlides.
 • Gimkit Live.
 • quizizz.
 • Lærred.
 • Slido.
 • Klassemærke.
 • Afstemning overalt.
Cached

Hvad koster det at lave en Kahoot?

Det er gratis at bruge Kahoot, og det er kun dig som laver quizzen som behøver at registrere dig. Deltagerne behøver hverken at registrere sig eller installere nogen app for at være med på løjerne – de svare helt enkelt ved hjælp af egen mobiltelefon.

Hvor mange spørgsmål kan der være i Kahoot?

Du kan stille lige så mange spørgsmål du vil, og svarene kan være forkerte eller rigtige. Du kan selv bestemme, hvor mange svarmuligheder der er, og du kan selv vælge, hvor mange rigtige og forkerte der er. Der gives point for at svare rigtigt og svare hurtigt.

Hvordan laver man en god quiz?

Test din Quiz Sådan bliver der god stemning, mener quiz-eksperten. - Men sørg for at balancere sværhedsgraden ved at kategorisere dine spørgsmål. Der bør ikke være for mange svære og heller ikke for mange lette. Her er det bare at prøve sig frem – test gerne på et mindre publikum først, råder han.

Hvordan får man en dansk Kahoot?

Find quiz på dansk i Kahoot

 1. Øverst på websitet for Kahoot i den sorte linje, er der et punkt, der hedder Find Kahoots – tryk på det.
 2. Så får du vist et søgefelt, hvor der står Search Kahoots. ...
 3. Som du så vil se, så kommer der rigtig mange resultater frem, men du kan let indsnævre din søgning efter en quiz på dansk.

Hvad betyder ordet Kahoot?

Hvad er Kahoot! Kahoot er, på samme måde som Socrative, et gratis online test- eller quizværktøj, som er beregnet til at anvende i en tilstedeværelsesundervisning. I Kahoot kan underviseren helt enkelt oprette spørgsmål i tre kategorier, som hver har deres forskellige funktioner: Quiz, diskussion og spørgeskema.

Kan man sætte billeder ind i en Kahoot?

Du kan tilføje billeder og Youtubevideoer til din Kahoot.

Kan man lave Kahoot uden storskærm?

Sådan spiller du Kahoot quiz Når du har lavet en Kahoot quiz gælder det om at samle deltagerne foran skærmen, enten PC'ens skærm eller fjernsynet, hvis du har sluttet din PC til dér.