:

Hvor kan man spille billard i Roskilde?

Índice:

 1. Hvor kan man spille billard i Roskilde?
 2. Hvor kan man spille billard?
 3. Hvad er forskellen mellem pool og billard?
 4. Hvor gammel er billard?
 5. Hvad starter man på i billard?
 6. Kan børn gå til billard?
 7. Hvad koster en billardkø?
 8. Hvad hedder en kugle i billard?
 9. Hvad hedder den hvide kugle i billard?
 10. Hvad hedder kuglen i billard?
 11. Hvad tjener Ronnie O Sullivan?
 12. Hvad er den bedste billard kø?
 13. Hvilken billardkø skal jeg vælge?
 14. Hvad kaldes den hvide bold i billard?
 15. Hvorfor er der varme i billardbord?

Hvor kan man spille billard i Roskilde?

I RÆM har du mulighed for at spille billard tre dage om ugen - tirsdage, onsdage og torsdage kl. 9 eller kl. 11. Alle kan deltage - fra billardspilleren fra bodegaen til nybegynderen, der er plads til alle. Cached

Hvor kan man spille billard?

Der er både større steder såsom Grøndal Multicenter, som også byder inden for til en masse andre spændende og sjove oplevelser ud over billard og pool. Men måske har du lyst til at gå i den direkte modsatte grøft, og spille en omgang keglebillard i København på et mere afdæmpet og hyggeligt sted såsom Christianshavn.

Hvad er forskellen mellem pool og billard?

Overordnet set kan man sige, at pool dækker over en række forskellige billardspil, som i sagens natur spilles på et poolbord. Pool spilles med en poolkø samt nogle baller, eller kugler som de populært kaldes.

Hvor gammel er billard?

Spillet er udbredt over hele verden, oprindelsen er ukendt, men billard antages at stamme fra England eller Sydeuropa. Det tidligst kendte billardbord blev snedkereret i 1469 til Ludvig 11. af Frankrig.

Hvad starter man på i billard?

2. Spillet starter ved, at spilleren støder rød bal mod hvid bal eller bande på modsatte halvdel.

Kan børn gå til billard?

DM i billard er et åbent DM, og der spilles ikke med kønsafgrænsning. Alle kan deltage. Der er heller ingen aldersgrænse på deltagelse.

Hvad koster en billardkø?

Det er naturligvis et svært spørgsmål, for der er lige så stor forskel på billardkøer som på biler. Men et godt råd vil være, at hvis du finder en kø til en pris mellem 7 kr., får du en fortrinlig kø i god begynderkvalitet, som vil kunne følge dig hele livet.

Hvad hedder en kugle i billard?

En bal er en kugle, der anvendes til billard. Til de forskellige discipliner anvendes baller med forskellige egenskaber.

Hvad hedder den hvide kugle i billard?

Ballerne er to hvidestødballer, heraf en med en plet eller en hvid og en gul. To spillere har hver en af disse stødballer. Den trejdie baller er rød.

Hvad hedder kuglen i billard?

Poolballer, poolkugler, kegleballer... kært barn har mange navne. Uanset om du kalder det pool kugler eller poolballer, finder du noget for enhver smag her.

Hvad tjener Ronnie O Sullivan?

december 1975) er en engelsk snookerspiller og syvdobbelt verdensmester i snooker (2001, 2004, 2008, 2012, 2013, 20) og den næstmest vindende spiller i historien med en samlet gevinstsum på over £11 millioner.

Hvad er den bedste billard kø?

En bedre salonkø er maplekøen (ahorn), der som regel er en splitkø; d.v.s. to stykker træ er sat sammen i splitter, inden køen er drejet.

Hvilken billardkø skal jeg vælge?

Spidsen på de fleste billardkøer er lavet i nordamerikansk ahorn i høj kvalitet. Diameteren på spidsen kan variere, men de fleste køer har en spidsdiameter på 12-13 cm. Vælger du en kø med en mindre diameter på spidsen, vil det være nemmere at udføre English på en stødbal.

Hvad kaldes den hvide bold i billard?

Ballerne er to hvidestødballer, heraf en med en plet eller en hvid og en gul. To spillere har hver en af disse stødballer. Den trejdie baller er rød.

Hvorfor er der varme i billardbord?

Det er nødvendigt med konstant varme i billardborde, for at ballerne ruller jævnt over bordfladen. Viborg Kommune betaler energiforbruget fra billardklubben.