:

Hvor kan man spille brætspil?

Índice:

 1. Hvor kan man spille brætspil?
 2. Hvor kan man spille backgammon København?
 3. Hvad er det mest populære brætspil i Danmark?
 4. Hvad er det sjoveste spil?
 5. Hvad er ældst skak eller backgammon?
 6. Er backgammon svært?
 7. Hvad er det værd brætspil?
 8. Hvad er det mest populære brætspil?
 9. Hvad er det mest populære spil i Danmark?
 10. Hvad er mest værd i skak?
 11. Hvad sker der hvis man slår 2 ens i backgammon?
 12. Hvilke brætspil er mest populære?
 13. Er gamle brætspil noget værd?
 14. Hvad er Danmarks mest populære spil?
 15. Hvad er det dårligste spil?

Hvor kan man spille brætspil?

Bastard Café er en af Københavns større brætspilscaféer og har brætspil for alle uanset alder og niveau. Hos Bastard Café finder du nye og gamle brætspil i alle genrer, og hvis du er i tvivl om reglerne, så er der tilknyttet venlige spil guruer til at hjælpe dig med at komme ordentligt i gang.

Hvor kan man spille backgammon København?

Absalon. En anden must-visit er Absalons Kirke. Den gamle kirke er blevet omdannet til et moderne forsamlingshus, der rummer mange forskellige muligheder for at spille. Her kan man prøve aktiviteter lige fra bordtennis, backgammon og skak til bingo, yoga og koncerter.

Hvad er det mest populære brætspil i Danmark?

Hvad er årets mest populære brætspil? Årets mest populære brætspil er Partners, Sequence, Ticket to Ride: Europe og Vildkatten. Du finder alle her i vores guide med over 50 andre, af årets mest populære brætspil.

Hvad er det sjoveste spil?

Se vores bud på 7 brætspil, som du bør prøve:

 1. Codenames. Dette prisvindende spil tog spilverdenen med storm, da det kom på markedet. ...
 2. Rød HINT. ...
 3. Ticket to Ride: Europe. ...
 4. Skal du være fræk? ...
 5. Flamme Rouge. ...
 6. Wingspan. ...
 7. BEZZERWIZZER Original. ...
 8. 9 sjove brætspil til både store og små børn.

Hvad er ældst skak eller backgammon?

Spil helt tilbage fra 3.500 f.kr. Senere finder man spil som backgammon, der går helt tilbage til 3.000 år f.kr., så det har 5.000 år på bagen. Så skak er på ingen måde verdens ældste brætspil, siger Thomas Vigild, der er formand for Dansk Spilråd og Headmaster for Vallekilde Højskoles Game Academy.

Er backgammon svært?

Backgammon er forholdsvis nemt at lære (men svært at mestre), men der er stadig mange regler man skal have styr på før man går i gang. Kunne du godt tænke dig at lære mere om spillet, så kan du hver tirdag deltage i åben turnering, hvor alle spillere – ligefra nybegyndere til de rigtige'hardcore' – kan være med.

Hvad er det værd brætspil?

Har du ofte ramt rigtigt eller synes du bare, at det er spændende med de sjove, mærkelige og interessante genstande, så er brætspilsudgaven af "Hvad er det værd" sikkert noget for dig. I auktionsrunden kan alle deltagere byde på den genstand, der er afbilledet på kortet. Spilleren med det højeste bud vinder genstanden.

Hvad er det mest populære brætspil?

Hvad er årets mest populære brætspil? Årets mest populære brætspil er Partners, Sequence, Ticket to Ride: Europe og Vildkatten.

Hvad er det mest populære spil i Danmark?

Hvilke spil er de mest populære i Danmark Man mener, at op mod 96 % af de danske teenagedrenge spiller computerspil, og cirka halvdelen af dem, gør det hver eneste dag. Her er der tale om spil som FIFA, Counter Strike, World of Warcraft, Assasin's Creed: Brotherhood, Fallout: New Vegas og ikke mindst Fortnite.

Hvad er mest værd i skak?

Konge, dronning, tårn, løber, springer, bonde. Kongen kan ikke værdisættes på denne måde, fordi man ikke kan slå kongen: Hvis kongen er truet og ikke kan undvige, medfører det tab af spillet. Ovennævnte betyder, at tre bønder er nogenlunde lige så meget værd som en løber eller en springer.

Hvad sker der hvis man slår 2 ens i backgammon?

Slår man 2 ens terninger, må man gå det terningen viser fire gange. Bliver man slået hjem af sin modstander, skal man slå terninger for at komme ind i modstanderens 'hus'. Står modstanderens brikker på trekanterne, kan man ikke komme ind.

Hvilke brætspil er mest populære?

Hvad er årets mest populære brætspil? Årets mest populære brætspil er Partners, Sequence, Ticket to Ride: Europe og Vildkatten.

Er gamle brætspil noget værd?

»Værdifulde spil er normalt kun penge værd, hvis de er produceret i meget få eksemplarer, men med omkring 50.000 producerede engelsk-sprogede eksemplarer, er det i dette tilfælde mere et spørgsmål om kvalitet.

Hvad er Danmarks mest populære spil?

Hvilke spil er de mest populære i Danmark Man mener, at op mod 96 % af de danske teenagedrenge spiller computerspil, og cirka halvdelen af dem, gør det hver eneste dag. Her er der tale om spil som FIFA, Counter Strike, World of Warcraft, Assasin's Creed: Brotherhood, Fallout: New Vegas og ikke mindst Fortnite.

Hvad er det dårligste spil?

Omtalt som verdens værste spil The Extraterrestrial blev udgivet til spillekonsollen Atari 2600.