:

Hvad er en Lyskrydsfest?

Índice:

 1. Hvad er en Lyskrydsfest?
 2. Hvad skal jeg have på til 80er fest?
 3. Hvilken farve betyder utroskab?
 4. Hvilket tema til fest?
 5. Hvad er hot i 80 erne?
 6. Hvordan så man ud i firserne?
 7. Hvorfor må man ikke give gule roser?
 8. Hvilken farve betyder jalousi?
 9. Hvordan finder man et tema?
 10. Hvad kan et tema være?
 11. Hvad havde man på i 70 erne?
 12. Hvad havde man på i 90 erne?
 13. Hvad var populært i 80 erne?
 14. Hvilken blomst symboliserer død?
 15. Hvad betyder 7 røde roser?

Hvad er en Lyskrydsfest?

Lyskrydsfest er en populær temafest, som ofte afholdes på diskoteker, gymnasier og efterskoler. Temaet er også kendt som både single fest og som trafiklys fest og er en fed temafest for især de unge, men også til voksen temafester.

Hvad skal jeg have på til 80er fest?

80'erne bød på farver og gerne mange på én gang! Joggingsæt i pastelfarver, kjoler med mønstrer og pangfarvede nederdele var alt sammen en del af 80'ernes moderne klæder. Drømmer du om at klæde dig ud som Madonna, så har vi det helt rette Madonna Like a Virgin kostume til dig.

Hvilken farve betyder utroskab?

Desuden symboliserer gul falskhed, og kommer din mand med gule roser, skal du være på dupperne, for det indikerer nemlig utroskab.

Hvilket tema til fest?

Top 20 idéer til temafester

 1. Rave fest. Det er måske ananas i egen juice, at Rave fest er den mest populære temafest, men med 32,9% af stemmerne i vores afstemning, er der altså ingen tvivl om at rave er favorit temaet. ...
 2. Lyskryds fest. ...
 3. Hawaii fest. ...
 4. 90'er tema. ...
 5. Superhelte tema. ...
 6. Farve tema (én farve) ...
 7. White Party. ...
 8. Pyjamas fest.

Hvad er hot i 80 erne?

80'erne var et årti fyldt med stort hår, neonfarver (på alt) og masser er bling og lir – og ikke mindst det fedeste 80'er tøj som de højtaljede mom-jeans, bomberjakker og skuderpuder på ALT.

Hvordan så man ud i firserne?

80'ernes uundgåelige trend: Markerede skuldre Jo bredere skuldre, desto bedre. En af de største tendenser, der kendetegnede 80'ernes mode, er de brede skulderpuder. Skulderpuderne kom helst i form af en oversized blazer, og gerne også med ekstra puf i ærmerne, så det overdimensionerede look for alvor kom til sin ret.

Hvorfor må man ikke give gule roser?

Den hvide rose står for uskyld og renhed, mens gule roser betyder 'Du er solen og lykken i mit liv'. Nogle gange bliver gul dog også anset for at være falskhedens farve, husk det, før du fx giver en buket gule roser til kæresten.

Hvilken farve betyder jalousi?

Farven gul kan betyde: Lys, visdom, fejhed, falskhed, fare, jalousi og sygdom.

Hvordan finder man et tema?

En teksts tema er emnet, grundtanken, grundideen i teksten. Temaet i en roman er det centrale eller det overordnede motiv. Det er derfor mere sammenfattende og mere abstrakt end motivet. Somme tider findes temaet nemmest ved at se på de modsætninger, teksten er bygget op over.

Hvad kan et tema være?

Den ultimative guide til at vælge tema til temafesten

 • Cowboy Tema.
 • Oktoberfest Tema.
 • Disco Tema.
 • Hollywood Tema.
 • Casino Tema.
 • Årti Tema.
 • Mexicaner Tema.
 • Hawaii Tema.

Hvad havde man på i 70 erne?

Hjemmelavet tøj var moderne for både mænd og kvinder, og det skulle gerne være farverigt. Lilla, brun, karrygul og orange var meget populære farver til både tøj og møbler. I sammenhæng med den mere naturlige stil blev naturligt hår og sparsom makeup også moderne.

Hvad havde man på i 90 erne?

Moden skiftede meget i løbet af 1990'erne. Ungdomskulturen var præget af oversize tøj, denim, crop tops, chokers og scrunchies – alt sammen store tendenser fra USA. På den ene side var kvindemoden meget feminin med blomstrede mønstre, sommerfugle og spaghettistropper.

Hvad var populært i 80 erne?

80 ting fra 80'erne

 • Walkman. Foto: Scanpix Denmark. ...
 • Ferrari Testarossa. Foto: Johnny Pereira. ...
 • Pac-Man. Foto: Midway. ...
 • Lørdagskylling. Foto: Brian Karmark / Scanpix Danmark. ...
 • Rulleskøjter. Foto: Nils Meilvang / Scanpix Danmark. ...
 • Michael Jackson. Video Player is loading. ...
 • Kurvemøbler. ...
 • Ghostbusters.

Hvilken blomst symboliserer død?

Liljen er den mest brugte blomst til begravelser og symboliserer en genoprettelse af uskyld, sympati, storhed og renhed. Rosen symboliserer både den himmelske og den jordiske kærlighed, skønhed, død, genfødsel og fuldkommenhed.

Hvad betyder 7 røde roser?

Det betyder antallet af blomster: 4: Jeg er taknemmelig og respekterer dig. 5: Jeg vil gøre alt for dig. 6: Jeg tvivler på dine ord og løfter. 7: Jeg elsker dig.