:

Hvor mange kan sidde i Telia Parken?

Índice:

 1. Hvor mange kan sidde i Telia Parken?
 2. Hvor mange til koncert i Parken?
 3. Hvor mange kan stå på sektion 12?
 4. Hvor mange kan der stå på sektionen?
 5. Hvad er Danmarks største station?
 6. Hvad koster en Skybox i Parken?
 7. Hvad er den største koncert i Danmark?
 8. Hvad er Danmarks største koncert?
 9. Hvor mange kan der sidde på Sydsiden?
 10. Hvilken tribune er bedst i Parken?
 11. Hvorfor hedder det Sektion 12?
 12. Er Parken Danmarks største stadion?
 13. Hvad er verdens største station?
 14. Er FCK dansk ejet?
 15. Hvad tjener Ed Sheeran på en koncert i Danmark?

Hvor mange kan sidde i Telia Parken?

Den maksimale kapacitet ved fodboldkampe i Parken er nu 38.065, men den kan i nogle tilfælde være reduceret af blandt andet sikkerhedsmæssige årsager. Cached

Hvor mange til koncert i Parken?

Parken. Danmarks nationalstadion med plads til 38.000 siddende publikummer. Det er her, tusindvis af fans strømmer til, når Beyoncé, Justin Bieber, Coldplay og The Rolling Stones giver koncert i Danmark.

Hvor mange kan stå på sektion 12?

Ved at fastholde restriktionerne betyder det, at der til dagens kamp er tilladt ca. 250 fans på 38200 pladser, svarerende til én fan pr. 159 sæder.

Hvor mange kan der stå på sektionen?

Kapaciteten kan på den måde komme op på ca. 50.000, men det afhænger meget af den enkelte kunstners setup (scenens størrelse, mini-scener og platforme, boder, lys- og lyd-materiel osv). Cached

Hvad er Danmarks største station?

Det er ikke overraskende Københavns Hovedbanegård, som er Danmarks suverænt største station med over dobbelt så meget trafik som Nørreport på 2. pladsen.

Hvad koster en Skybox i Parken?

70.000,- ekskl. moms. pr. år.

Hvad er den største koncert i Danmark?

Arenaer i Danmark

ByArenaKoncert
KøbenhavnRoyal Arena16.000
HerningJyske Bank Boxen15.000
AalborgGigantium8.500
AarhusCeres Arena7.000

Hvad er Danmarks største koncert?

40.000 tilskuere til en enkelt koncert er ny rekord Nogensinde. Det skriver Ekstra Bladet. Volbeat har tidligere spillet for 17.500 mennesker i København (læs GAFFAs fem-stjernede anmeldelse her) og 20.000 i Horsens, men denne gang sætter de altså danmarksrekord ved at spille for 40.000 mennesker.

Hvor mange kan der sidde på Sydsiden?

Hvor mange kan der være på Sydsiden? Der kan være 4.700 personer på Sydsiden Nedre til Superliga-kampe. Til europæiske kampe, hvor der er sæder på tribunen, er kapaciteten noget mindre.

Hvilken tribune er bedst i Parken?

Øvre C har du det gode overblik over spillet nede på banen, ligesom du har en nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på det bedste udsyn på stadion og nyder en god omgang fodbold.

Hvorfor hedder det Sektion 12?

Selve navnet til tribunen blev vedtaget på under en dag. Der var en del forslag oppe og vende, men da forslaget Sektion 12 kom på bordet, var man ikke mange minutter om at stemme ja. Forklaringen er simpel. Sektion 12 skulle være sektionen for den 12.

Er Parken Danmarks største stadion?

Parken (tidligere Københavns Idrætspark eller blot Idrætsparken) er Danmarks største fodboldstadion beliggende på Per Henrik Lings Allé 2 på Østerbro i København. Parken fungerer både som Danmarks nationalstadion for det danske A-landshold i fodbold og hjemmebane for fodboldklubben F.C. København.

Hvad er verdens største station?

Største stadions

StadionKapacitetOvervejende anvendelse
Rungrado 1st of May Stadium114,000Fodbold, Atletik, opvisninger
Michigan Stadium107,601Amerikansk fodbold
Beaver Stadium106,572Amerikansk fodbold
Kyle Field102,733Amerikansk fodbold

Er FCK dansk ejet?

F.C. København (forkortet FCK) er en dansk fodboldklub fra København. Klubben blev stiftet den 1. juli 1992 som en overbygning af Europas ældste ikke-engelske klub KB af 18.

Hvad tjener Ed Sheeran på en koncert i Danmark?

Selv om der skal trækkes moms og KODA fra, tjener Ed Sheeran cirka 500-550 kroner pr. billet. Typisk er der nogle split-modeller, når man arrangerer koncerter af denne størrelse, hvor arrangøren får en procentdel af entreen.