:

Hvor sejler MOLSLINJEN fra på Sjælland?

Índice:

 1. Hvor sejler MOLSLINJEN fra på Sjælland?
 2. Kan man parkere ved Sjællands Odde?
 3. Er Odden Ebeltoft lukket?
 4. Hvornår skal man være ved færgen Odden?
 5. Kan man sejle fra Kalundborg til Århus?
 6. Kan man sejle fra Sjælland til Jylland?
 7. Hvor lang tid før skal man være ved færgen?
 8. Er MOLSLINJEN gratis for gående?
 9. Kan man sejle fra Sjælland til Ebeltoft?
 10. Hvor lang tid tager det at sejle fra Ebeltoft til Odden?
 11. Hvor lang tid i forvejen skal man være ved færgen?
 12. Hvad koster buffet på MOLSLINJEN?
 13. Hvornår stoppede Århus Kalundborg færgen?
 14. Hvilke færger sejler fra Kalundborg?
 15. Kan man stadig sejle fra Ebeltoft til Odden?

Hvor sejler MOLSLINJEN fra på Sjælland?

Kom til Odden fra andre steder i Danmark Det er ikke kun fra Aarhus Havn, du kan sejle med færge til Sjællands Odde. Du kan nemlig også hoppe på færgen fra Ebeltoft til Odden og retur igen. Her er din rejsetid endnu kortere med bare 55 minutter.

Kan man parkere ved Sjællands Odde?

Der er betalingsparkering ved MOLSLINJENs havneområde i Odden. Parkeringen er administreret af Q-park, og du kan se gældende takster på Q-Parks hjemmeside. Læs mere her.

Er Odden Ebeltoft lukket?

Sejl mellem Odden og Ebeltoft Det betyder, at færgen er klar allerede fra klokken 9.20 i hverdage til at sejle dig mellem Jylland og Sjælland. Ja, sådan er det faktisk hver dag hele sommeren mellem uge 26 og uge 31. Så kan du nemt finde den afgang, der passer dig bedst.

Hvornår skal man være ved færgen Odden?

Stå på bussen i Valdemarsgade i Aarhus C. Du skal være ved stoppestedet senest 15 minutter før bussens planlagte afgang. Når færgen er i havn på Odden, kan du vælge at gå i land via færgens landgang eller køre med bussen i land, og blive sat af ved busstoppestedet på Odden havn.

Kan man sejle fra Kalundborg til Århus?

Kryds Kattegat på 80 minutter Skal du rejse mellem Aarhus og Kalundborg? I gamle dage var rejsen mellem Jylland og Sjælland en længere tur, hvis man valgte vandvejen. Men MOLSLINJEN sejler ikke længere denne strækning. I dag kan du sejle med MOLSLINJEN mellem Aarhus og Odden, og overfarten tager kun 80 minutter!

Kan man sejle fra Sjælland til Jylland?

Molslinjen sikrer med hurtigfærge-ruten Odden-Aarhus en hurtig, effektiv og behagelig rejse for dig, der vil skyde genvej mellem Sjælland og Jylland. Tre af verdens største superfærger forbinder Sjælland direkte med Aarhus med afgange ca. hver time.

Hvor lang tid før skal man være ved færgen?

Tjek-ind åbner 60 minutter før afrejse for kørende passagerer og 45 minutter før afrejse for gående passagerer. Tjek-ind lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.

Er MOLSLINJEN gratis for gående?

Gående passagerer fra Ebeltoft Der er betalingsparkering ved MOLSLINJENs havneområde i Ebeltoft. Parkeringen er administreret af Q-park, og du kan se gældende takster på Q-Parks hjemmeside.

Kan man sejle fra Sjælland til Ebeltoft?

Skal du mod Sjællands Odde Havn, hvor fiskeriet og havnens charme summer om sommeren? Så kan du nemt tage MOLSLINJEN. Om sommeren sejler færgen nemlig dagligt mellem Ebeltoft og Odden - både i hverdagene og i weekenden. Så kan du nemt sejle, når det passer dig, og nå både møder og familiearrangementer.

Hvor lang tid tager det at sejle fra Ebeltoft til Odden?

Rejsen mellem Ebeltoft og Odden tager 60 minutter. Herunder kan du se, hvornår du senest skal være checket ind på havnen for at være garanteret plads ombord på MOLSLINJENs hurtigfærger.

Hvor lang tid i forvejen skal man være ved færgen?

Tjek-ind for køretøjer lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. Gående passagerer skal afhente deres billetter fra fragtskranken mindst 45 minutter før afgang (fragtskranken er åben fra kl. 05.30 til 22.45 mandag-lørdag og fra kl. 08.15 til 22.15 om søndagen).

Hvad koster buffet på MOLSLINJEN?

Med en transporttid på 75 minutter er det ofte sandsynligt at man skal have noget at spise - og et naturligt valg er buffet-tilbudet i færgens restaurant. Prisen er p.t. kr. 149,- (inkl.

Hvornår stoppede Århus Kalundborg færgen?

FRS-Kattegatruten stoppede sejladsen mellem Kalundborg og Aarhus den 12. oktober 2013.

Hvilke færger sejler fra Kalundborg?

Kalundborg - Ballen Når du har planlagt din rejse, så kan du vælge overfart og bestille billet direkte fra oversigten. SAMSØLINJEN sejler mellem Ballen på Samsø og Kalundborg på Sjælland. Turen tager 1 time og 30 minutter, så slå benene op og nyd turen.

Kan man stadig sejle fra Ebeltoft til Odden?

Flere daglige afgange Så kan du nemt tage MOLSLINJEN. Om sommeren sejler færgen nemlig dagligt mellem Ebeltoft og Odden - både i hverdagene og i weekenden. Så kan du nemt sejle, når det passer dig, og nå både møder og familiearrangementer. Det samme gælder for overfarten retur mod Ebeltoft.