:

Hvem ejer Valdemar Slot i dag?

Índice:

 1. Hvem ejer Valdemar Slot i dag?
 2. Hvor meget koster Valdemar Slot?
 3. Hvad bruger man Valdemar Slot til i dag?
 4. Kan man besøge Valdemar Slot?
 5. Hvilket slot er Danmarks største?
 6. Hvor meget gæld er der i Valdemar Slot?
 7. Er Valdemar Slot solgt?
 8. Er Valdemars Slot solgt?
 9. Hvorfor er Valdemar Slot lukket?
 10. Hvilke slotte ejer dronning Margrethe selv?
 11. Hvilke slotte ejer Margrethe?
 12. Hvor ligger verdens største slot?
 13. Hvem ejer Graasten Slot?
 14. Hvem er Nikolaj Albinus?
 15. Hvad får prinsesse Marie i apanage?

Hvem ejer Valdemar Slot i dag?

Valdemars Slot blev bygget af Christian IV () til hans søn med Kirsten Munk, Valdemar Christian. Valdemars Slot er knyttet til søhelten Niels Juel og hans slægt, der stadig ejer godset. Det første Valdemars Slot blev opført i renæssancestil af Christian IV ().

Hvor meget koster Valdemar Slot?

Slottet har været i familiens eje siden 1667 og var udbudt til 165 millioner kroner, men handlen er blevet tinglyst til en pris på 110,7 millioner kroner.

Hvad bruger man Valdemar Slot til i dag?

Valdemars Slot på Tåsinge er fortsat ejet af den samme slægt. Louise Albinus, der sammen med sin søster, Caroline Fleming, ejede slottet indtil det blev sat til salg sidst på året i 2021, har nemlig købt slottet. Det skriver Fyns Amts Avis. - Jeg overtager det på min fars (Niels Krabbe Iuel-Brockdorffs, red.)

Kan man besøge Valdemar Slot?

Vi tilbyder guidede rundvisninger i slottets stuer, sale og gemakker. Vore professionelle guider viser rundt og beretter om Valdemars Slots historie, om stedets mange malerier og effekter – og ikke mindst om familien der gennem 12 generationer har ejet Valdemars Slot.

Hvilket slot er Danmarks største?

Hammershus Slot Den bornholmske attraktion er Nordeuropas største borgruin og et stort trækplaster for turister på klippeøen. Hammershus blev bygget af ærkebiskop Jens Grand og stod færdigt i slutningen af 1200-tallet.

Hvor meget gæld er der i Valdemar Slot?

Ifølge det seneste godkendte regnskab fra 2019/20 havde slottet en gæld på lidt over 97 millioner kroner.

Er Valdemar Slot solgt?

Det endte med, at selskabet bag slottet blev tvangsopløst, og Valdemars Slot blev sat til salg for 165 millioner kroner. 22. april i år købte Louise Albinus så det slot, som hun havde forkøbsret til, for 110,7 millioner kroner, men fra maj måned var det et slot uden indbo.

Er Valdemars Slot solgt?

Tåsinge: Onsdag lød hammeren, og Valdemars Slots indbo blev solgt til højestbydende. Trods omstændighederne var slotsejeren, Louise Albinus, dog meget taknemmelig og glad efter dagens auktion.

Hvorfor er Valdemar Slot lukket?

Det slutter nu, hvor slottet er tømt for inventar. Valdemars Slot lukker som museum. Hovedbygningen på Valdemars Slot er stort set efterladt uden inventar, efter Louise Albinus har overtaget slottet fra sin søster Caroline Fleming - og det betyder, at Valdemars Slot ikke længere kan fungere som museum.

Hvilke slotte ejer dronning Margrethe selv?

Kongelige Oplevelser

 • Christiansborg Slot.
 • Kronborg Slot.
 • Eremitageslottet.
 • Fredensborg Slot og Slotshave.
 • Kongernes Lapidarium.
 • Amalienborg Slot og Amaliehaven.
 • Bernstorff Slot og Slotshave.
 • Frederiksborg Slot og Slotshave.

Hvilke slotte ejer Margrethe?

En række af de slotte, der ejes af staten, står til rådighed for kongehuset. Det gælder Amalienborg, Christiansborg Slot, Fredensborg Slot, Sorgenfri Slot, Graasten Slot og Eremitageslottet. Traditionelt bor dronningen på Amalienborg om vinteren, mens forår og efterår bruges på Fredensborg Slot.

Hvor ligger verdens største slot?

Malbork Slot (143.591) Malbork Slot er beliggende i Polen og er det største slot i verden. Slottet blev grundlagt i 1274 af de teutoniske riddere, der brugte det som deres hovedkvarter til at hjælpe med at besejre polske fjender og styre deres egne nordlige baltiske territorier.

Hvem ejer Graasten Slot?

Graasten brændte i 1757, og kun nordfløjen med slotskapellet og delvis de fire pavillonbygninger blev skånet. Brugsretten til Graasten blev i 1935 foræret i bryllupsgave til det unge kronprinsepar, Frederik og Ingrid. Det hedder nu Graasten Slot og benyttes fortsat som sommerbolig for kongefamilien.

Hvem er Nikolaj Albinus?

5 forskellige firmaer. I dag har Nikolaj i alt 3 bestyrelses- eller direktionsposter - herunder i bestyrelsen for GFP Nordre Park Butik ApS. Nikolaj har indtil nu ikke været involveret i konkurser - men har været bestyrelsesformand for VALDEMARS SLOT GODS A/S, indtil det blev meldt under tvangsopløsning d. .

Hvad får prinsesse Marie i apanage?

Kronprinsesse Mary modtager 1,93 mio. kr. (10%) af de årpenge, der tilfalder kronprins Frederik.