:

Hvem ejer flest natklubber i København?

Índice:

 1. Hvem ejer flest natklubber i København?
 2. Hvor går man i byen henne i København?
 3. Hvor går voksne i byen i København?
 4. Kan alle komme ind på Arch?
 5. Hvad er forskellen på et diskotek og en natklub?
 6. Hvor gammel skal man være for at gå på natklub?
 7. Hvem er klubkonger i København?
 8. Hvor fester man i København?
 9. Hvad koster det at komme ind på Chateau Motel?
 10. Hvad koster et bord på Hive?
 11. Hvad hed Dorsia før?
 12. Hvad laver man på en natklub?
 13. Hvor gammel skal man være for at komme ind på en natklub?
 14. Hvilke natklubber ejer Rekom?
 15. Er det ulovligt at tage i byen under 18?

Hvem ejer flest natklubber i København?

Danmarks største nattelivs-koncern, Rekom Group, driver allerede over 100 barer og natklubber i Danmark. Nu kommer der yderligere 11. Fremover bliver Zwei Grosse Bier Bar, hvor afterski-stemningen hersker, en del af koncernen, oplyser Rekom Group i en pressemeddelelse.

Hvor går man i byen henne i København?

 • Mesteren & Lærlingen – lille bar med hygge og vinylplader. ...
 • Søpavillonen – det nye sted, du skal kende. ...
 • Sigurdsgade 39 – som at danse i en kæmpe dagligstue. ...
 • Rust – musikundergrund i København. ...
 • Ved Siden Af – natklubben for dig, der elsker techno. ...
 • Bakken Kbh – alt i én. ...
 • Hornsleth Bar – mørklagt natklub med centralt dansegulv.
Cached

Hvor går voksne i byen i København?

Hver torsdag, fredag og lørdag inviterer Seaside Toldboden en række DJ's til at spille den gode stemning op under middagen og skabe clubstemning i de smukke lokaler ved havnefronten. De går målrettet efter det voksne publikum, som mangler et sted, hvor de kan gå i byen for at feste, hygge og mødes.

Kan alle komme ind på Arch?

Klubben ligger på Nørregade 41 i samme lokaler som Remees tidligere natklub Zen, men adresse og bagmand skulle også være det eneste, som de to klubber har til fælles. ARCH vil have plads til alle – både hipsterne fra Vestebro, de 'trashy' typer i læderjakker og også dem med skjorte og blazer. Cached

Hvad er forskellen på et diskotek og en natklub?

Et diskotek (også kaldet natklub eller blot klub) er et sted hvor en disc jockey spiller musik, oftest med lys- og røgeffekter. Et diskotek svarer til en dansebar eller et spillested, men på diskoteker bruges der oftest DJ til at afvikle musikken.

Hvor gammel skal man være for at gå på natklub?

Det kommer an på den bevilling, som er udstedt til det pågældende sted. Der er masser af kroer m.v., hvor unge under 18 år kan komme, men sædvanligvis er der ikke adgang for unge under 18 år til de diskoteker m.v., der holder åbent efter kl. 24.

Hvem er klubkonger i København?

Simon og Simon, som makkerparret ofte bare bliver kaldt, blev berømte i det københavnske natteliv op igennem 2010'erne. De stod bag byens smarteste natklubber.

Hvor fester man i København?

Her er nogle guides til de forskellige nabolag, med tips til det spændende natteliv og de bedste barer, klubber og diskoteker i hvert område af byen.

 • Lidkoeb. PR Photo. De bedste barer og fester på Vesterbro. ...
 • HIVE. HIVE. Natklubber i indre by. ...
 • Martin Heiberg. Guide til Kødbyens natteliv.
 • Büro Jantzen. I byen på Nørrebro.

Hvad koster det at komme ind på Chateau Motel?

111,80 kr.

Hvad koster et bord på Hive?

Det bedste bord koster omtrent 10.000 kr., afhængig af dagen, men så er der også stjernekastere i bowlen med is og flasker, som knistrer opsigtsvækkende fra baren og forbi dansegulvet op til bordet. Hive omsætter i nat for 350.000 kr., hvilket er et pænt resultat uden at være prangende.

Hvad hed Dorsia før?

Dorsia har eksisteret en måneds tid, er åben fredag og lørdag, og har navn efter restauranten i American Psycho, hvor hovedpersonen Patrick Bateman ikke kan få en reservation på.

Hvad laver man på en natklub?

En natklub adskiller sig generelt fra almindelige barer og pubber, ved at inkludere en scene til livemusik, et eller flere dansegulve samt et DJ-podie, hvorfra en DJ spiller indspillet musik. Mange natklubber har et eksklusivt design, hvor der er inkluderet et eller flere VIP-områder.

Hvor gammel skal man være for at komme ind på en natklub?

Svar: Det kommer an på den bevilling, som er udstedt til det pågældende sted. Der er masser af kroer m.v., hvor unge under 18 år kan komme, men sædvanligvis er der ikke adgang for unge under 18 år til de diskoteker m.v., der holder åbent efter kl. 24.

Hvilke natklubber ejer Rekom?

Historie. I 2007 fusionerede ejerne af LA Tequila Bar (København), Heidi's Bier Bar (København), Den Glade Gris, Heidi's Bier Bar (Odense), LA Tequila Bar Odense, The Australian Bar (København) og The Australian Bar (Aarhus) og lavede Restaurations Kompagniet, som senere blev til REKOM Group A/S.

Er det ulovligt at tage i byen under 18?

Svar: Det kommer an på den bevilling, som er udstedt til det pågældende sted. Der er masser af kroer m.v., hvor unge under 18 år kan komme, men sædvanligvis er der ikke adgang for unge under 18 år til de diskoteker m.v., der holder åbent efter kl. 24.