:

Hvordan bliver man deltager i Versus?

Índice:

 1. Hvordan bliver man deltager i Versus?
 2. Hvor meget kan man vinde i Versus?
 3. Hvornår er versus optaget?
 4. Hvad handler versus om?
 5. Hvem styrer versus?
 6. Hvordan melder man sig til Paradise Hotel?
 7. Hvor optages versus?
 8. Hvor foregår versus?
 9. Hvor er Tjelle i Versus?
 10. Hvorfor er Tjelle ikke mere med i Versus?
 11. Hvor kommer Sofie Østergaard fra?
 12. Hvor meget koster det at være med i Paradise Hotel?
 13. Hvad koster det at overnatte på Paradise Hotel?
 14. Hvordan kommer man med i Lykkehjulet?
 15. Hvem styrer Versus?

Hvordan bliver man deltager i Versus?

Hent Versus-appen Når du har downloadet appen, skal du registrere dig som deltager for at være med i konkurrencen om præmien. Vores registreringsprocedure sikrer, at alle kun deltager én gang. Hvis du ikke vil registrere dig og dermed ikke ønsker at vinde, kan du spille med alligevel. Cached

Hvor meget kan man vinde i Versus?

Versus er et underholdningsprogram, hvor 60 deltagere fordelt på 20 hold med hver deres holdkaptajn i studiet dyster i seks dueller. Præmiepuljen i studiet er på 100.000 kroner. Cached

Hvornår er versus optaget?

Programmet optages i juni måned og du skal være fyldt 12 år for at medvirke. Som kaptajn skal du i ansøgningen fortælle om dig selv og hvem du vil stille op med. Cached

Hvad handler versus om?

Underholdningsprogram hvor deltagerne i studiet kæmper om at forudsige udfaldet af spektakulære dueller.

Hvem styrer versus?

Tv- og radiovært Sofie Østergaard har gennem det meste af sit liv haft en helt særlig hobby. Og nu deler hun det med hele Danmark. Lørdag efter lørdag guider hun danskere og deltagere igennem DR's underholdningsprogram "Versus", hvor 20 hold dyster om en pengepræmie på 100.000 kroner.

Hvordan melder man sig til Paradise Hotel?

Og det kræver ikke så meget at tilmelde sig det populære reality-program. Kriterierne for at deltage kan man finde på 'Paradise Hotel's Instagram-profil, hvor man også finder linket til at sende sin ansøgning afsted. – Kan du vinde Paradise Hotel? Paradise Hotel søger deltagere.

Hvor optages versus?

Til optagelser tirsdag den 27. maj fra kl. 09.30-16.30 (senest) på Vesterbro i København søges mænd og kvinder i alderen 18 år-55 år til at deltage i en konkurrence til selve programmet.

Hvor foregår versus?

Igen i år er Kalundborg Havn scene for en duel i tv-programmet “Versus”.

Hvor er Tjelle i Versus?

Den 35-årige komiker og tv-vært Tjelle Vejrup har meldt ud på Twitter, at han stopper som vært på DR-programmet "Versus". Det er ikke en fyring, men derimod et valg om at stoppe på toppen, lyder det. "Jeg skal ikke længere lave 'Versus'.

Hvorfor er Tjelle ikke mere med i Versus?

Når en ny sæson af programmet 'Versus' løber over skærmen på DR, bliver det uden en af de gamle kendinge. Komikeren Tjelle Vejrup har nemlig valgt at forlade programmet og vil derfor ikke være med til at lave 'Versus' i fremtiden. Det skriver den 35-årige komiker på Twitter. 'Jeg skal ikke længere lave Versus.

Hvor kommer Sofie Østergaard fra?

Sofie Østergaard

Sofie Østergaard Larsen
Personlig information
Født14. marts 1982 (40 år) Åbyhøj, Århus
NationalitetDanmark
PartnerSebastian Richelsen

Hvor meget koster det at være med i Paradise Hotel?

Svaret er nej. Det afslører Boris Laursen i en Youtube-video på sin egen kanal, hvor han også afslører, at man ikke giver en krone for rejsen. Med i deltagelsen er opholdet på Paradise Hotel samt mad og drikke.

Hvad koster det at overnatte på Paradise Hotel?

Airbnb udlejer nemlig Paradise Hotel. Og du skal holde godt fast, hvis du vil have en overnatning på Paradise Hotel. Prisen er nemlig 44.698 kroner – for en enkelt nat. Men så er der også adgang til seks soveværelser, syv badeværelser, klimaanlæg og swimmingpool.

Hvordan kommer man med i Lykkehjulet?

Hvis du vil være deltager i Lykkehjulet skal du gå ind på casting.stv.dk og udfylde lidt detaljer om dig selv og forklare, hvorfor du gerne vil være deltager i 'Lykkehjulet'.

Hvem styrer Versus?

Tv- og radiovært Sofie Østergaard har gennem det meste af sit liv haft en helt særlig hobby. Og nu deler hun det med hele Danmark. Lørdag efter lørdag guider hun danskere og deltagere igennem DR's underholdningsprogram "Versus", hvor 20 hold dyster om en pengepræmie på 100.000 kroner.