:

Hvornår åbner Godsbanen?

Índice:

 1. Hvornår åbner Godsbanen?
 2. Kan man bo på Godsbanen?
 3. Hvornår lukker Godsbanen?
 4. Hvem ejer Godsbanen?
 5. Hvor kan man bo i Århus?
 6. Hvor er det godt at bo i Jylland?
 7. Hvor er det dyreste sted at bo i Århus?
 8. Er det dyrt at bo i Århus?
 9. Hvor er det billigst at bo i Århus?
 10. Hvor er det billigste sted at bo i Danmark?
 11. Hvor bor man bedst i Århus?
 12. Hvilken by er den dyreste i Danmark?
 13. Hvem ejer Danmarks dyreste hus?
 14. Hvor er Danmarks billigste hus?
 15. Hvad er Danmarks billigste hus?

Hvornår åbner Godsbanen?

På Godsbanen glæder de sig til igen at kunne åbne op for værkstedernes mange brugere og stedets gæster torsdag 6. maj. Det sker med et helt nyt ansigt i rollen som leder af værkstederne og en konstitueret direktør i stedet for Flemming Dybbøl, der er stoppet.

Kan man bo på Godsbanen?

Godsbanens ti gæsteværelser (Kupéer) udlejes til Kunstnere og Kulturinstitutioner i forbindelse med kulturproduktioner på Godsbanen eller andre steder. Dagspris: 400-505 kr. Ugepris: 2.400-3.030 kr. Månedspris: 6.000-7.575 kr.

Hvornår lukker Godsbanen?

Mandag-lørdag fra kl. 8-22. Søndag kl. 8-18.

Hvem ejer Godsbanen?

Godsbanen ejes af Aarhus Kommune. To organisationer står for rammer og drift i tæt samarbejde og dialog med Godsbanens faste lejere.

Hvor kan man bo i Århus?

Hotel Scandic Aarhus City er et moderne hotel i centrum af Aarhus med en unik beliggenhed tæt på shopping, attraktioner og transportmuligheder. Den globale rejseportal, Momondo har i 2021 kåret Scandi...

Hvor er det godt at bo i Jylland?

Odder er Jyllands mest attraktive by Til gengæld er der andet godt nyt for det øvrige Jylland. Med et indekstal på 13,18, er det tydeligt at Odder er suverænt den by folk helst vil bo i.

Hvor er det dyreste sted at bo i Århus?

Det er måske ikke overraskende at Aarhus C på nuværende tidspunkt er udkåret som det dyreste område af Aarhus, med en gennemsnittelig husleje på 9.683 kr. for en lejebolig på 60-80 m².

Er det dyrt at bo i Århus?

Aarhus' gennemsnitlige kvadratmeterpris for en bolig er på cirka 140 kroner, hvilket er lavt i forhold til København, men højt i forhold til andre jyske byer. Husleje: Gennemsnitsprisen for leje af et værelse i Aarhus er 74% af din SU, hvilket svarer til 3.855 kroner.

Hvor er det billigst at bo i Århus?

På nuværende tidspunkt er Egå det billigste område af Aarhus, ifølge BoligPortal. Du kan spare hele 3.681 kr. i gennemsnit på den månedlige husleje, hvis du finder en lejebolig i Egå fremfor Aarhus C. Det vil altså sige at en lejebolig i Egå i gennemsnit koster 5.822 kr.

Hvor er det billigste sted at bo i Danmark?

De fem billigste er Lolland, Tønder, Morsø, Lemvig og Langeland. De fem dyreste kommuner har i gennemsnit en kvadratmeterpris på 52.124 kroner, mens de fem billigste har 5.443 kroner.

Hvor bor man bedst i Århus?

Drømmer du om at bo tæt på pragtfuld natur, er Højbjerg det rigtige valg for dig. I bydelen i den sydlige del af Aarhus C, cirka 5 kilometer fra Aarhus, finder du både skov, strand og gode indkøbsmuligheder. I Højbjerg kan du til hverdag tage en løbetur i en af Danmarks flotteste skove.

Hvilken by er den dyreste i Danmark?

De fem dyreste kommuner i landet er Frederiksberg, Gentofte, København, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal. De fem billigste er Lolland, Tønder, Morsø, Lemvig og Langeland. De fem dyreste kommuner har i gennemsnit en kvadratmeterpris på 52.124 kroner, mens de fem billigste har 5.443 kroner.

Hvem ejer Danmarks dyreste hus?

Solgt for 70.500.000 kroner Sælgerne købte Hellerup-villaen på 387 kvadratmeter tilbage i 2015 af filminstruktør Bille August for 37 millioner kroner. Dermed er prisen på 2,5 år steget med over 30 millioner kroner. Boligen er et murstenshus med et tegltag og ligger på en 1670 kvadratmeter stor grund.

Hvor er Danmarks billigste hus?

Danmarks billigste hus til salg ligger på Fyn. 1.931 kvadratmeter naturgrund med 207 kvadratmeter bindingsværkshus med fire værelser kan blive dit for blot 40.000 kroner.

Hvad er Danmarks billigste hus?

Danmarks billigste hus ligger ifølge Boliga.dk på Brøndenvej 134 i den lille by Brønden i Nordjylland og koster 79.000 kr. Huset er 71 kvm stort og trænger ifølge ejendomsmægleren, Villadsen Ejendomshandel, til en kærlig hånd.