:

Hvor længe gælder gavekort til Bridgewalking?

Índice:

 1. Hvor længe gælder gavekort til Bridgewalking?
 2. Hvad koster det at gå på Bridge Walking?
 3. Kan man købe mad ved Bridgewalking?
 4. Hvor højt er man oppe ved Bridgewalking?
 5. Er mit gavekort stadig gyldigt?
 6. Kan man få penge tilbage for et gavekort?
 7. Hvem ejer Bridgewalking?
 8. Hvor mange trin er der på Bridgewalking?
 9. Hvor gammel skal man være for at gå Bridgewalking?
 10. Kan jeg få penge tilbage for gavekort?
 11. Kan man få pengene tilbage på et gavekort?
 12. Kan man bytte sit gavekort til penge?
 13. Kan gavekort ombyttes til kontanter?
 14. Kan gavekort byttes til kontanter?
 15. Hvor gammel må et gavekort blive?

Hvor længe gælder gavekort til Bridgewalking?

Gavekort gælder i 3 år fra den dag, de er købt. Cached

Hvad koster det at gå på Bridge Walking?

Hvad koster Bridgewalking Lillebælt? Turen koster 295 kr. for voksne og 235 kr. for børn op til 16 år.

Kan man købe mad ved Bridgewalking?

Det er ikke muligt at købe mad hos Bridgewalking Lillebælt, men både Fredericia og Middelfart ligger kun et stenkast fra Den Gamle Lillebæltsbro.

Hvor højt er man oppe ved Bridgewalking?

Midt i Danmark venter en helt særlig oplevelse. Her kan du nemlig komme op og gå i toppen af Den Gamle Lillebæltsbro – 60 meter over havets overflade! Cached

Er mit gavekort stadig gyldigt?

Gavekort og tilgodebeviser forældes 3 år efter, at de er udstedt, medmindre andet er aftalt. Fristen må ikke være urimelig kort.

Kan man få penge tilbage for et gavekort?

Får du et elektronisk gavekort, kan du som udgangspunkt forlange at få pengene retur, hvis butikken ikke har noget, du kan lide, eller hvis tidsfristen er ved at udløbe. Du kan få værdien af gavekortet udbetalt i gavekortets gyldighedsperiode, op til et år efter at gavekortet er udløbet.

Hvem ejer Bridgewalking?

Bridgewalking Lillebælt, som er ejet af Middelfart og Fredericia Kommune, har købt den sejlende turistattraktion, skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Hvor mange trin er der på Bridgewalking?

Den er delt i to med henholdsvis 39 og 28 trin på hver.

Hvor gammel skal man være for at gå Bridgewalking?

Kan seniorer prøve Bridgewalking? Kan du klare en gåtur på 2,5 km. i 60 meters højde med en del trappetrin undervejs, er alder ingen hindring.

Kan jeg få penge tilbage for gavekort?

Som udgangspunkt kan modtageren få pengene for et gavekort udbetalt, hvis det er elektronisk. Et elektronisk gavekort er fx et plastickort med magnetstribe. Vær dog opmærksom på, at butikken under visse betingelser kan opkræve et gebyr for at udbetale pengene inden for gyldighedsperioden.

Kan man få pengene tilbage på et gavekort?

Får du et elektronisk gavekort, kan du som udgangspunkt forlange at få pengene retur, hvis butikken ikke har noget, du kan lide, eller hvis tidsfristen er ved at udløbe. Du kan få værdien af gavekortet udbetalt i gavekortets gyldighedsperiode, op til et år efter at gavekortet er udløbet.

Kan man bytte sit gavekort til penge?

Får du et elektronisk gavekort, kan du som udgangspunkt forlange at få pengene retur, hvis butikken ikke har noget, du kan lide, eller hvis tidsfristen er ved at udløbe. Du kan få værdien af gavekortet udbetalt i gavekortets gyldighedsperiode og i op til et år efter, at gavekortet er udløbet.

Kan gavekort ombyttes til kontanter?

Butikker må godt tage et gebyr for at udbetale beløbet kontant, hvis gavekortet ikke er udløbet. Gebyret skal svare til forretningens udgifter ved at udbetale pengene. Butikken skal have beskrevet, at de har ret til at tage gebyret. Det kan for eksempel være i vilkårene eller direkte på gavekortet.

Kan gavekort byttes til kontanter?

Elektroniske gavekort kan du få udbetalt kontant Det gælder, også selv om butikken har skrevet bag på plastikkortet eller i vilkårene, at beløbet ikke kan omveksles til kontanter. Butikker må godt tage et gebyr for at udbetale beløbet kontant, hvis gavekortet ikke er udløbet.

Hvor gammel må et gavekort blive?

Gavekort og tilgodebeviser kan du som udgangspunkt bruge i tre år fra udstedelsesdatoen. Forældelsesfristen kan dog være kortere.