:

Hvem ejer Sabro Kro?

Índice:

 1. Hvem ejer Sabro Kro?
 2. Hvor gammel er Sabro Kro?
 3. Hvor gammel er Nilles Kro?
 4. Hvem ejer Hotel Hanstholm?
 5. Hvem ejer Montra hotellerne?
 6. Hvem ejer Asminderød Kro?
 7. Hvem ejer Hodde Kro?
 8. Hvad hed Skagen hotel før?
 9. Hvem ejer Marriott Hotel?
 10. Hvem ejer Odder Parkhotel?
 11. Hvem ejer Radisson hotellerne?
 12. Hvem ejer Filskov Kro?
 13. Hvem ejer sluk efter kro?
 14. Hvor bor de rige i Skagen?
 15. Hvem ejer hotel Skagen?

Hvem ejer Sabro Kro?

Hotel Sabro Kro blev i 1999 købt af ægteparret Jonna og Mogens Kjeldsen, og efter mandens død for godt to år siden har Jonna Kjeldsen fortsat driften, ligesom hun gør med de fire øvrige hoteller, som hun ejer. Blandt andet Hotel Nilles Kro i Sabro og Odder Park Hotel.

Hvor gammel er Sabro Kro?

Montra Hotel Sabro Kro, der er 125 år gammel, har 88 moderne værelser, Fransk bistro restaurant, cocktail bar med Chester Field møbler og masser af hygge og comfort. Cached

Hvor gammel er Nilles Kro?

Nilles Kro har mange år på bagen. Den slog dørene op i 1952 og tog navn efter sin grundlægger, gæstgiveren Niels Christian Andersen - populært kaldet "Nille". Kroen var tænkt som et midlertidigt udskænkningssted på en grund, som tilhørte Skjoldelev Kro.

Hvem ejer Hotel Hanstholm?

Alpefond ejer jyske kroer Hotel Hanstholm, Skaga Hotel, Oder Parkhotel, Pynten, Nilles Kro og Sabro Kro.

Hvem ejer Montra hotellerne?

"Man er nødt til at finde noget, man kan være begejstret for." Jonna Kjeldsen, ejer af Montra Hotels, fortæller hvordan hotel-eventyret og alle dets udfordringer begyndte, da pensionistlivet blev for kedeligt. Jonna Kjeldsen og hendes mand Mogens havde i mange år opbygget og drevet deres virksomhed Electromatic.

Hvem ejer Asminderød Kro?

Den historiske Asminderød Kro fra 1679, der er en af Nordjællands ældste, har fået nye ejere. Køberne er tvillingebrødrene Peder og Kristian Blak. De står bag Old Irish Pub, der er en af Nordens største barkæder.

Hvem ejer Hodde Kro?

- Hodde Kro drives i dag af Vinni og sønnen Niklas Schmidt.

Hvad hed Skagen hotel før?

I 1908 lod hotelejer Søren Folden opføre et nyt hotel overfor Banegårdspladsen. Foruden selve hotelbygningen, der stod i tre etager opført i grundmur med skifertag, opførtes også to halvtage. Ved overdragelse af hotellet til Axel Clausen, fik hotellet det nye navn: Clausens Hotel.

Hvem ejer Marriott Hotel?

Den danske pensionskasse Pensiondanmark og vores allesammens ATP er gået sammen og har købt Marriott Hotel i København. Prisen: godt en milliard.

Hvem ejer Odder Parkhotel?

Odder: I de seneste seks år har Thomas Weifenbach Jensen været direktør på Odder Parkhotel. Fra 1. maj skal han stå i spidsen for den kæde, der ejer hotellet, men han vil fortsætte med at have sin daglige gang på hotellet.

Hvem ejer Radisson hotellerne?

Kædens første hotel blev bygget i Minneapolis i Minnesota, USA i 1909 og blev opkaldt efter den franske opdagelsesrejsende Pierre-Esprit Radisson, der levede i det 17. århundrede. Radisson Hotels blev købt af Curt Carlson i 1962 og var ejet af Carlson Companies indtil de i 2022 blev opkøbt af Choice Hotels.

Hvem ejer Filskov Kro?

FILSKOV: I 2013 overtog Bent og Louise Bredvig Sandfeld forpagtningen og genrejsningen af Filskov, og siden dengang er det kun gået en vej med den gamle hæderkronede kongeligt privilegerede landevejskro: Fremad!

Hvem ejer sluk efter kro?

Så mange var der, da Torben Skaarup overtog Slukefter Kro i 2008. Siden er der kommet flere til, så der i dag er 52 værelser.

Hvor bor de rige i Skagen?

Parret bor tilbagetrukket på en stor ejendom midt i Vesterby tæt på Skagens ukendte 11 hektar store Byfogedskoven.

Hvem ejer hotel Skagen?

April 2013 overtog Gitte Nordmann Clausens Hotel hvor hotellet blev renoveret.