:

Hvordan kan man se hvornår bussen kommer?

Índice:

 1. Hvordan kan man se hvornår bussen kommer?
 2. Hvilken bus kører fra Århus til Horsens?
 3. Hvor holder bussen i Århus?
 4. Hvilken bus kører til Århus ø?
 5. Hvor er min bus Aarhus?
 6. Kan man se om bussen er forsinket?
 7. Hvad koster bussen fra Aarhus til Billund Lufthavn?
 8. Hvor kører Bus 7A?
 9. Hvordan betaler man i bussen i Århus?
 10. Kan man købe en billet i bussen?
 11. Hvordan køber man en busbillet i Århus?
 12. Hvordan ser man hvor bussen er?
 13. Hvordan betaler man for bus i Aarhus?
 14. Hvor lang tid må en bus være forsinket?
 15. Kan man betale med kort i bussen Aarhus?

Hvordan kan man se hvornår bussen kommer?

Du kan altid finde afgangstider for næste bus gennem SMS 1250, her på hjemmesiden, eller via Rejseplanens app, som du kan hente i App Store eller Google Play.

Hvilken bus kører fra Århus til Horsens?

202 bus (Horsens Trafikterminal) har 40 stoppesteder med afgang fra Tranbjerg St. (Aarhus Kommune) og endestation Horsens Trafikterminal. 202 bus køreplansoversigt for næste uge: Begynder at køre kl. 06:02 og stopper kl.

Hvor holder bussen i Århus?

Aarhus Rutebilstation er et af byens største trafikknudepunkter og er placeret tæt på Aarhus Hovedbanegård, Strøget og Aarhus Rådhus. Terminalen betjener flere regionale busser og bybusser og har i dag ca. 5 mio.

Hvilken bus kører til Århus ø?

Disse Bus linjer standser nær Aarhus Ø: 12, 15, 17, 23.

Hvor er min bus Aarhus?

Se busser og stoppesteder på kortet På kortet i Midttrafik live kan du se, hvor din bus er lige nu og følge bussen, indtil den er ved dit stoppested. Kortet får informationer fra bussernes GPS-signaler, som opdateres hvert 15. sekund. Zoom ind og ud på kortet, og tryk på busser og stoppesteder for mere information.

Kan man se om bussen er forsinket?

Se om Movias busser eller lokaltog er forsinkede eller kører efter planen på DOT's hjemmeside. Få status over trafikken lige nu på dinoffentligetransport.dk. Du kan også se bus, tog og metro på et livekort. Movia har også en sms-service, hvor du får information om, hvornår de næste busser kører fra dit stoppested.

Hvad koster bussen fra Aarhus til Billund Lufthavn?

Aarhus - Billund Lufthavn

EnkeltbilletVoksen/pensionist*Barn*
Aarhus - Billund162,0081,00
Horsens - Billund102,0051,00
Skanderborg - Billund122,0061,00
Billund - Vejle8241

Hvor kører Bus 7A?

Linje 7A er en buslinje i København, der kører mellem Rødovrehallen og Ny Ellebjerg Station. Linjen af en del af Movias A-busnet og er udliciteret til Anchersen, der driver linjen fra sit garageanlæg på Jernholmen på Avedøre Holme. Linjen betjener blandt andet Rødovre, Valby, Vesterbro, Sydhavnen og Kongens Enghave.

Hvordan betaler man i bussen i Århus?

I Aarhus bybusser kan enkeltbilletter købes med mønter i billetautomat. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Derudover kan du bruge rejsekort. Du kan dog ikke checke grupper ind.

Kan man købe en billet i bussen?

I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser.

Hvordan køber man en busbillet i Århus?

Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*. Her kan du kun betale med betalingskort - IKKE kontanter.

Hvordan ser man hvor bussen er?

Rejseplanen Livemap. ”Live map” betyder, at du kan se busser, tog og metro bevæge sig i kortet. Rejseplanen får information om placeringer fra bus- og togselskaberne og viser, hvor bussen eller toget er henne.

Hvordan betaler man for bus i Aarhus?

I Aarhus bybusser kan enkeltbilletter købes med mønter i billetautomat. Chaufføren kan veksle op til 100 kr. Derudover kan du bruge rejsekort. Du kan dog ikke checke grupper ind.

Hvor lang tid må en bus være forsinket?

Du kan benytte rejsegarantien i følgende tilfælde: Hvis bussen eller toget er mere end 20 minutter forsinket. Hvis bussen/toget kører forbi uden at standse (selvom du har været ved stoppestedet rettidigt og gjort dig synlig), og der er mere end 20 minutter til næste bus eller tog.

Kan man betale med kort i bussen Aarhus?

Billettering i Aarhus bybusser Der er straks- og selvbillettering i Aarhus bybusser. Du er derfor selv ansvarlig for at have en gyldig billet eller kort. Du kan ikke købe billet ved chaufføren, men du kan købe billet med kontanter i billetautomaten i bussen.