:

Hvem er vært på Versus?

Índice:

 1. Hvem er vært på Versus?
 2. Hvad hedder værtinden i Versus?
 3. Hvem er vært på underholdningsprogrammet versus på DR1?
 4. Hvor mange børn har Sofie Østergaard?
 5. Er Sofie fra Versus gravid?
 6. Hvorfor er Tjelle ikke mere med i Versus?
 7. Hvem styrer versus?
 8. Hvor gammel er Mette Østergaard?
 9. Hvem er nyhedsvært på DR1?
 10. Hvem er vært i alle mod 1?
 11. Er Sofie fra versus gravid?
 12. Hvor er Sofie Linde opvokset?
 13. Kan børn mærke man er gravid?
 14. Er Fie gravid?
 15. Hvor høj er Hjalte fra Versus?

Hvem er vært på Versus?

Sofie vandt i 2007 Scenen er din. I 2016 var hun vært på børnenes melodi grandprix MGP 2016 sammen med Joakim Ingversen og i 2017 med Barbara Moleko. Hun har været ansat ved DR til oktober 2018. Hun er fra 2019 ny vært på programmet Versus på DR1. CachedLignende

Hvad hedder værtinden i Versus?

I aften er der premiere på "Versus" med Sofie Østergaard, der fylder 40 år om en måneds tid. Men Sofie er faktisk ikke i Danmark. Cached

Hvem er vært på underholdningsprogrammet versus på DR1?

Sofie Østergaard er især kendt for sine værtstjanser på underholdningsprogrammet "Versus", børnenes melodigrandprix, MGP, og "SommerSummarum".

Hvor mange børn har Sofie Østergaard?

Bor sammen med kæresten, journalist Sebastian Richelsen, på Amager i København med parrets tre børn.

Er Sofie fra Versus gravid?

DR-værten Sofie Østergaard kan til efteråret kalde sig mor til tre. På sin Instagram har DR-værten netop afsløret, at hun er gravid. - I alt hvad jeg laver, lægger jeg dedikation og hjerteblod. Men jeg må indrømme, at enkelte projekter er fyldt med en smule mere kærlighed end andre.

Hvorfor er Tjelle ikke mere med i Versus?

Når en ny sæson af programmet 'Versus' løber over skærmen på DR, bliver det uden en af de gamle kendinge. Komikeren Tjelle Vejrup har nemlig valgt at forlade programmet og vil derfor ikke være med til at lave 'Versus' i fremtiden. Det skriver den 35-årige komiker på Twitter. 'Jeg skal ikke længere lave Versus.

Hvem styrer versus?

Tv- og radiovært Sofie Østergaard har gennem det meste af sit liv haft en helt særlig hobby. Og nu deler hun det med hele Danmark. Lørdag efter lørdag guider hun danskere og deltagere igennem DR's underholdningsprogram "Versus", hvor 20 hold dyster om en pengepræmie på 100.000 kroner.

Hvor gammel er Mette Østergaard?

42 år (11. maj 1980)Mette Østergaard / Alder

Hvem er nyhedsvært på DR1?

Værter

 • Johannes Langkilde.
 • Klaus Bundgård Povlsen.
 • Erkan Özden.
 • Maria Yde.

Hvem er vært i alle mod 1?

Stephania har siden 2021 sammen med Joakim Ingversen været vært på DR-serien Alle mod 1.

Er Sofie fra versus gravid?

DR-værten Sofie Østergaard kan til efteråret kalde sig mor til tre. På sin Instagram har DR-værten netop afsløret, at hun er gravid. - I alt hvad jeg laver, lægger jeg dedikation og hjerteblod. Men jeg må indrømme, at enkelte projekter er fyldt med en smule mere kærlighed end andre.

Hvor er Sofie Linde opvokset?

Hun blev født i 1989 i Aarhus. Familien flyttede kortvarigt til Sønderborg, inden den slog sig ned i Odder. Her gik hun på Skovbakkeskolen og Rathlouskolen. Hun blev student fra Odder Gymnasium.

Kan børn mærke man er gravid?

Generelt gælder det, at barnet bevæger sig langt mere i hele graviditeten, end du selv kan mærke, da det kun er de kraftigste bevægelser, du mærker. de første bevægelser beskrives ofte som bobler, sommerfugle eller blide strøg. De kan også føles som tarmbevægelser eller luft i maven.

Er Fie gravid?

Tilbage i september måned fortalte Fie Laursen, at hun var gravid. Straks begyndte rygterne om, hvem der var faren til barnet, da hun ikke var i et fast forhold med nogen.

Hvor høj er Hjalte fra Versus?

198 cm høje, tynde og smalle Hjalte vandt over 168 cm lave, lidt tungere og bredere Tjelle.