:

Hvad var populært i 80 erne?

Índice:

 1. Hvad var populært i 80 erne?
 2. Hvad er lyskryds fest?
 3. Hvad skal jeg have på til 80er fest?
 4. Hvad betyder gul i lyskryds?
 5. Hvorfor er der 2 røde mænd i lyskryds?
 6. Hvad er hot i 80 erne?
 7. Hvad betyder grøn pil?
 8. Hvad betyder det tegn politiet giver her?
 9. Hvad er minus-grønt?
 10. Hvad havde man på i 90 erne?
 11. Hvad drak man i firserne?
 12. Hvad havde man på i 70 erne?
 13. Hvad betyder det gule lys?
 14. Hvad betyder det røde lys?
 15. Hvad er ulovligt at sige til politiet?

Hvad var populært i 80 erne?

80 ting fra 80'erne

 • Walkman. Foto: Scanpix Denmark. ...
 • Ferrari Testarossa. Foto: Johnny Pereira. ...
 • Pac-Man. Foto: Midway. ...
 • Lørdagskylling. Foto: Brian Karmark / Scanpix Danmark. ...
 • Rulleskøjter. Foto: Nils Meilvang / Scanpix Danmark. ...
 • Michael Jackson. Video Player is loading. ...
 • Kurvemøbler. ...
 • Ghostbusters.

Hvad er lyskryds fest?

Temaet er også kendt som både single fest og som trafiklys fest og er en fed temafest for især de unge, men også til voksen temafester. Temaet indebære at gæsterne skal bære et farvet armbånd, et klistermærke eller andet, der angiver deres forholdsstatus.

Hvad skal jeg have på til 80er fest?

80'erne bød på farver og gerne mange på én gang! Joggingsæt i pastelfarver, kjoler med mønstrer og pangfarvede nederdele var alt sammen en del af 80'ernes moderne klæder. Drømmer du om at klæde dig ud som Madonna, så har vi det helt rette Madonna Like a Virgin kostume til dig.

Hvad betyder gul i lyskryds?

Gult lys kommer før rødt: stands, medmindre du allerede er for tæt på til at bremse forsvarligt, når lyset skifter. Grønt lys: kør. Når der kun er et gult lys, der blinker: krydset opererer ikke med trafiklys - kør forsigtigt videre.

Hvorfor er der 2 røde mænd i lyskryds?

"Det stammer helt tilbage fra slutningen af tresserne, hvor der skete et uheld, hvor en fodgænger blev dræbt. Så besluttede politikerne dengang sig for at putte to røde mænd på.

Hvad er hot i 80 erne?

80'erne var et årti fyldt med stort hår, neonfarver (på alt) og masser er bling og lir – og ikke mindst det fedeste 80'er tøj som de højtaljede mom-jeans, bomberjakker og skuderpuder på ALT.

Hvad betyder grøn pil?

Grøn pil (også kaldt filterlys): du må fortsætte i pilens retning, hvis det er sikkert og der er fri bane, også selvom der samtidig vises rødt lys.

Hvad betyder det tegn politiet giver her?

Politibetjentens tegngivning: Når du kan se betjentens bryst eller ryg uanset armenes position, så er det samme som rødt lys. Når du kører i retning langs betjentens arm, så er det samme som grønt lys. Armen op, betyder stop for alle i et kryds.

Hvad er minus-grønt?

Minus-grønt signalet benyttes i lyskryds, hvor der er forskellige grøntider for de to modsatte færdselsretninger. En venstresvingende kan på signalet se, hvornår de modkørende ikke længere har grønt, nemlig når signalet skifter til gult og rødt. Det er således en hjælp for bilisten, der skal til venstre.

Hvad havde man på i 90 erne?

Moden skiftede meget i løbet af 1990'erne. Ungdomskulturen var præget af oversize tøj, denim, crop tops, chokers og scrunchies – alt sammen store tendenser fra USA. På den ene side var kvindemoden meget feminin med blomstrede mønstre, sommerfugle og spaghettistropper.

Hvad drak man i firserne?

80'erne bød nemlig på både den skriggrønne Pisang Ambon og den kølervæskeblå Blue Bols. Også drinken Tequila Sunrise er et levn fra 80'erne, ligesom den klassiske Filur og Brandbilen er det. Derudover hørte også flasker med Malibu, Safari og Jägermeister til 80'ernes barskab, og derfor også til din 80'er temafest.

Hvad havde man på i 70 erne?

Hjemmelavet tøj var moderne for både mænd og kvinder, og det skulle gerne være farverigt. Lilla, brun, karrygul og orange var meget populære farver til både tøj og møbler. I sammenhæng med den mere naturlige stil blev naturligt hår og sparsom makeup også moderne.

Hvad betyder det gule lys?

Men færdselsloven er helt klar Gult lys betyder stop - præcis som rødt lys. Kører du over for gult, koster det potentielt set en bøde på 1.500 kr. Men hvad værre er, fører det også alt for ofte til farlige situationer, der kan ende i alvorlige ulykker.

Hvad betyder det røde lys?

Lyssignaler kan vise rødt, rødt og gult, grønt eller gult lys. Rødt lys betyder stop. Kørende skal standse før stoplinjen eller hvis ingen stoplinje findes, i betryggende afstand før krydset eller vejstrækningen. Fodgængere må ikke træde ud på kørebanen eller cykelstien.

Hvad er ulovligt at sige til politiet?

Det er frivilligt, om en sigtet vil afgive forklaring til politiet. Dog har alle pligt til at oplyse navn, adresse og fødselsdato, hvis politiet beder om det. Hvis man ikke giver politiet oplysningerne, når man bliver bedt om det, risikerer man både at få en bøde og blive anholdt.